fredag 10. mars 2017

Sommerferie gis bort!


Kent Olav Kvamme har lagt ut denne annonsen (link) på Finn.no.
Det er rørende og omtenksomt, og et utrolig sjenerøst tilbud til en trengende familie. 


"Hver måned støtter jeg aksjoner utenlandsk, men tenker alltid at jeg også bør støtte de som trenger det i vårt kjære land, Norge. 
 Det er mange barn som gruer seg til sommerferien, gjerne fordi foreldrene ikke har like "kule planer" for sommermånedene som vennene.
 Et annet eksempel kan være seksåringen som kommer hjem fra barnehagen og lurer på om de også skal til Hellas i sommer, for «alle andre» i barnehagen skal dit, nemlig. 
 Vi bor i et av verdens rikeste land, men tro det eller ei, vi har også de som trenger hjelp.
I år tar jeg ikke ferie og gir dermed vedkommende 25 000,- til å benytte på ønsket ferie." Vi tar av oss hatten for dette, og lar oss imponere av Kent Olav som unner andre en ferieglede. 
Det er mange barn som gruer seg til ferier. Det er trist for de som ikke har noe å glede seg til, og det er spesielt vondt for de som vet at det er fordi familien er fattig. Mange barn lider før ferier, og etter skolestart, når "alle andre" snakker om ferieplaner og om hva de har opplevet. Det forsterker følelsen av å være annerledes og for mange blir det også en følelse av å ikke være bra nok. 

Kent Olav, takk for at du hjelper en familie til å få en god ferieopplevelse. Ett eller flere barn i en familie som ellers ikke ville hatt muligheten, kan glede seg til ferie i sommer. Du gjør en forskjell! 

Da vi skrev til Kent Olav og spurte om det var greit for han at vi skrev om dette, svarte han blant annet at det kunne hende at det inspirerte andre til å gjøre det samme. Det synes vi også hadde vært hyggelig. 

Alle som ønsker å være med i vurderingen til denne fantastiske muligheten, må skrive til Kent Olav (kent.kvamme@gmail.com) . Søknaden må være han i hende innen 30. april 2017. 

Astrid, Hana, Kathrine, May og Mamadou deler ut klær. 
Klesutdeling er hver mandag og tirsdag, i 1. etg i våre lokaler i Grønlandsleiret 39.

Vi har fremdeles inntaksstopp på klær, mens vi deler ut den rause mengden klær vi har på lager. 
Det er et luksusproblem, og vi er takknemlige for alt vi har fått inn fra dere generøse givere. 
Takk for tålmodigheten til dere som daglig ringer oss og spør om vi snart kan ta imot klær igjen. Foreløpig vet vi ikke når vi er klare, men vi vil skrive det på vår favebook-side og he rpå bloggen. 


Aisha og Kathrine! 


Juseph! 


Klesutdeling i 1. etg. 

Det er mange muligheter til å finne en skatt i bunkene av klær som legges fram. 
Det er litt mer tålmodighetsarbeid å lete her enn i vanlige butikker, men det er mange smilende mennesker som går ut etter å ha vært på klesjakt hos oss. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar