onsdag 8. februar 2017

Vår hverdag


God onsdag til alle dere, fra Fattighuset! 

I forrige uke hadde et ekstraordinært allmøte, hvor det ble gjort noen endringer i styret vårt.
Under kan du lese uttalelsen som er publisert på vår hjemmeside. "Fattighuset hadde et ekstraordinært allmøte i går torsdag 2.2.

Antall styremedlemmer ble på dette møtet redusert fra 7 til 4.
Allmøtet unnlot å supplere inn nye styremedlemmer. Vi har et ordinært årsmøte i mars. Valgkomiteen har allerede begynt sitt arbeid.
Det gjenværende styret har hatt møte i dag og fordelt arbeidsoppgaver.
Sverre Rusten ble her valgt til ny styreleder."Hverdagen går videre på Fattighuset. 

Mandager og tirsdager deler vi ut klær. Det begynner å bli ordentlig kaldt ute, og vi håper mange får glede av de varme og gode klærne vi har fått inn i høst og vinter. 

Inntil videre har vi ikke anledning til å ta i mot flere klær.
Det er et luksusproblem og vi er svært takknemlige for alt vi har fått inn, fra dere fantastiske givere! Det er travelt i 1. etg hvor vi deler ut mat. Vi kommer på jobb klokka ni hver dag, og de første timene brukes på å gjøre klart til utdeling. 
Mat skal fram fra frysere og kjøl, og settes opp på benkene. 
De frivillige står bak disken vår og deler ut mat etter hva vi har. Er det noen varer vi har spesielt mye av, settes det "ut på gulvet" så brukerne våre kan forsyne seg selv. 

På fredager har vi ordinær matutdeling til alle som trenger mat. 
Det deles ut billetter i Grønland kirke fra kl 8.30 på fredags morgener. Dørene for matutdeling åpner hos oss kl 11. 00. 

Onsdager og torsdager er det medlems-dager her. Det er utdeling av mat og kantina har åpent for medlemmer, fra kl 12.00 - 15.00. Vi ligger noen skritt bak butikkene når det gjelder høytider. 
Akkurat nå har vi masse deilige julevarer som vi deler ut. Her er pepperkakefigurer i flere fasonger, julekaker, pepperkakedeig, julemat og mye annet "julete". Vi liker jul og vi er takknemlige for all maten vi får inn fra butikker. Forskjellig hverdagsmat som ligger klar til utdeling. 
Mesteparten av maten vi deler ut kommer fra matvarebutikker. Det er såkalte dato-varer, og andre matvarer som ikke kan selges i butikken. F.eks varer med skadet emballasje og lignende. 
Vi får også mye god mat fra Matsentralen og IlleBilli.Anne Grethe og Fatemeh, to av humørsprederne våre. 

Anne Grethe jobber på kjøkkenet vårt flere dager i uka, og Fatemeh jobber på klippegruppa vår. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar