onsdag 15. februar 2017

Meksikansk mat, data og et kamera


For en stund siden donerte HP (link)  mye datautstyr til oss. 
Styret fikk hver sin laptop til bruk på jobb, resepsjonen fikk en datamaskin, det ble donert et tosifret antall laptop'er som ble delt ut til brukere, og to pc'er som står til bruk i resepsjonsområdet vårt. 

HP har også donert mye av sin tid til oss, penger, klær og it-utstyr. 

De har stilt opp hos oss og utført diverse arbeid. Mer enn et tyvetalls ganger har de stilt opp med flere ansatte, som har jobbet i økter oss. 
Det er fantastisk HP, og dere gjør en forskjell!

Vi gleder oss til å se dere her, igjen! 

Joakim som også er vår IT-ansvarlige, ved dataene som står klare til å brukes av alle våre brukere. De kan komme hit og lese nyheter, printe ut saker og ting, og ellers bruke maskinene etter behov. 
Det er svært gledelig at vi kan tilby dette. 


Et kamera til utdeling! 

Vi har fått donert et kompaktkamera, som skulle deles ut til noen som trengte det. 
Denne gangen valgte vi å la alle medlemmer og frivillige skrive navnet på en lapp, som ble trukket fredag ettermiddag. 
På den måten kunne det bli en så retttferdig fordeling som mulig. 

Mange skrev seg opp, og et navn ble trukket. 
Gratulerer kjære bruker som vant kameraet, håper du får stor glede av det. 


Vi har fått donert meksikansk gryterett av Nit-Hak Håndball, som hadde igjen rester etter at de var vertskap i Lerøyserien. "Nit-Hak Håndball sitt J18 lag var i helgen vertskap for tilreisende lag fra Fyllingen (Bergen), Larvik og Kjelsås for kamper i Lerøyserien. Vi tok imot de på hjemmebane i Lihallen i Nittedal, og det ble spilt 6 kamper tilsammen. Nit-Hak vant alle sine 3 kamper, dvs full pott😊 Arrangementet er mulig gjennom en stor dugnadsinnsats fra alle lag i klubben vår, fra de minste 7 årige spillerne (maskoter) oppover til damelag og alle foreldre. Mat, kaker og forfriskninger er stelt istand gjennom iherdig innsats fra frivillige foreldre, og det ble laget gryterett med hjemmelaget foccaccia og salat til tilreisende og egne spillere på lørdag. Det blir også servert frukt og snacks takket være bidrag fra REMA Gjelleråsen og Årvoll. Det ble laget mer enn nok mat, og derfor gir vi gjerne videre til Fattighuset, for at andre kan få glede av det, istedenfor å kaste det. Vi i klubben ønsker dere lykke til med det flotte tilbudet dere gir til de som trenger en hjelpende hånd."

Tusen takk skal dere ha, Nit-Hak Håndball,
og gratulerer med seieren!
Maten fra Nit-Hak Hånball ble servert frivillige og brukere i kantina vår, og ble veldig godt tatt i mot. Koroush og Peter jobber i 1. etg, hvor vi har utdeling av klær (mandag og tirsdag) og mat. 


Najat og Hana, jobber også i 1. etg.


Vi har fått en hyggelig donasjon fra Adidas.
det ble levert mange par med sko, og en del sportsklær til oss.

Tusen takk, Adidas!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar