mandag 31. oktober 2016

Medina Institute deler ut pastasalat


Haldis Fatemah Hatlemark, Nazanee Saie NAsab og Nazam Zubair fra Madina Institute (link), har laget 307 porsjoner kyllingsalat. Dette har de skrevet på sin facebook-side: 

Madina Institute lagde over 300 matpakker torsdag 27.oktober og delte de ut til trengende på fattighuset fredag den 28.oktober. Dette var en utrolig givende opplevelse og vi ønsker å takke alle som støttet oss økonomisk, matpunkt.no og de frivillige som gjorde prosjektet mulig ved å lage matpakker fra klokken 10 om morgenen til klokken 10 om kvelden, deretter dele ut matpakkene (pastasalat med kylling) neste dag fra klokken 10-1400 Masha'Allah. Jazaka'Allah khair/Tusen takk for all hjelp.

Vi ønsker å fortsette med slike matutdelinger i fremtiden og har også planer om andre veldighetsarrangemter rettet mot sultne og trengende i Oslo. Om du eller dine venner og bekjente ønsker å bli en del av vårt frivillige team så er det bare å sende en uforpliktende melding enten på Facebook eller til vårt epostadresse post@madinainstitute.no
Det har blitt berettet av Abdullah bin Amr bin al-As ra. at en mann spurte Allahs sendebud (måtte fred og velsignelser være med han og hans familie): ”Hvilken handling som er den beste i islam? Profeten (fred være med han og hans familie) sa: ”Å gi bort mat og å hilse fred (si salaam) til den du kjenner og den du ikke kjenner .” (Bukhari og Muslim)


Ikke bare laget de maten, de var også med på utdelingen. 

I juli hadde vi også besøk av Medina Institute, som laget en ramadanfest for brukerne av  Fattighuset. 
Et fantastisk tiltak, du kan lese mer om her (link til intervju i Aftenposten).Tusen takk Medina Institute, det er en glede å samarbeide med dere!
Dere gjør en forskjell. Fredag formiddag, før dørene åpnes for brukerne våre. 

På fredager har vi det vi kaller for "ordinær matutdeling".
Det deles ut billetter til køen i Grønland kirke (på andre siden av gaten for Fattighuset) fra kl 8.30 på morgenen. Dørene åpnes kl 11.00. 

Hos oss er alle velkomne, og vi stiller ingen spørsmål. Brød og andre bakervarer. Noe av maten vi delte ut på fredag. 
Vi har alltid varierende utvalg, etter hva vi har fått inn av donasjoner den siste uka. 
VI har kjølerom og fryserom hvor vi oppbevarer all maten. 

Vi er takknemlige for alle donasjoner, og det går direkte til brukerne våre. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar