onsdag 25. januar 2017

Vietnam hjelpen

Tu tam på Fattighuset. Leder Phuong Hanson på midten av bildet

I dag har vi hatt et hyggelig besøk fra Tu tam - NorgeVietnamhjelpen (link til Facebook siden deres).
Tu tam er vietnamesisk og betyr "Fra hjertet eller veldedighet", og det er nettopp det hovedformålet deres er.

Tu Tam er en veldedig organisasjon på samme måte som Fattighuset. De samler inn penger via salg av mat eller direkte innsamlinger som går uavkortet til å hjelpe fattige i Vietnam og nærliggende land. Alle som jobber for Tu tam jobber på frivillig basis og er dermed ulønnede.

Tu tam selger mat på gata i Oslo 4-5 ganger i året på forskjellige arrangementer, støtt gjerne opp om de hvis dere ser de :)

Phuong Hanson, leder i Tu tam, forteller at de støtter fattige i Vietnam med alt i fra lege besøk og operasjoner, til oppbygninger etter tyfoner og oversvømmelser. I fjor donerte de over 200.000,- til tre forskjellige provinser i Vietnam for oppbygging etter en tyfon i oktober. I år har de ordnet med øyneoperasjoner til 18 barn med dårlig syn.

For tiden samler de inn til en dialysemaskin til et sykehus i Myanmar.


Eva Helen (vår hoved bloggist) viser frem den nye trallen vår


Jekketralle sparer mange for tunge løft
Tilbake til norske trakter så har Fattighuset vært så heldig å få donert penger til en jekke-tralle.

Vi hadde et blogginnlegg i november hvor vi spurte etter en jekketralle, og var så heldige at vi ble kontaktet rett før jul, hvor en av våre fantastiske givere ønsket å donere penger til nettopp en jekketralle.

Grunnet mye å gjøre i julestrien tok det oss litt tid, men vi er nå heldige eiere av en jekketralle som gjør mye av jobben vår enklere.

Tusen takk til deg som ga, og til alle andre givere som gjør at vi har mulighet til å hjelpe så mange som vi gjør :)Takknemlighet er hjertets hukommelse
                                 Abbè Cucurron-Sicard


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar